Παγωμένο Τοπίο

Τώρα που ο χειμώνας έφθασε στο τέλος του ας τον αποχαιρετίσουμε. Τελευταίες μέρες με συννεφιά και ψιλόβροχο. Σήμερα Κων/νου και Ελένης γιορτάζει και η εκκλησία μας Άγιος Κωνσταντίνος κάτω στην πλατεία. Σήμερα προς συζήτηση και το πολυνομοσχέδιο στην ολομέλεια της Βουλές.

Σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω Επί Βαυαροκρατίας τουλάχιστον οι Βαυαροί έφερναν χρήματα εδώ. Σήμερα επί Ευρωκρατίας ζητάνε χρήματα για να δώσουν χρήματα τα οποία θα τα παίρνουν πίσω εις το διηνεκές με την ίδρυση του Υπερταμείου - η ύπαρξη του οποίου προβλέπεται από το Γ΄Μνημόνιο να είναι αιωνόβιος! Έχουμε μπλέξει άσχημα... Ένας ορυμαγδός από φόρους, δεσμεύσεις ιδιωτών αλλά και κράτους. Έτσι το τοπίο μοιάζει για ακόμη μια φορά, μέσα στα επτά χρόνια μνημονίων, πιο παγωμένο από ποτέ! Ο συναρμόδιος υπουργός αν και της αριστεράς όπως δηλώνει, βάζει φόρους επί δικαίων και αδίκων χωρίς πάλι να πλησιάζονται οι μεγάλοι φοροφυγάδες που έχουν βγάλει τα χρήματα στις off-shore!

Ένα τοπίο όπου δεσπόζει η απελπισμένη φιγούρα του πνιγμένου που πιάνεται από τα μαλλιά του να σωθεί. Πάντως αυτό δεν είναι ευρωπαϊκή αλληλεγγύη αλλά υποταγή στο πιο σκληρό σύστημα που υπήρξε ποτέ: του ευρωσυστήματος made in Shaeuble!

Στη φωτογραφία το παγωμένο τοπίο ενός πάρκου στο Michigan.Ύψος 6.5 πόδια και διάμετρο 30, φτιαγμένο από 1000 κυβικά πόδια συμπιεσμένου χιονιού, το Snowhenge σε κλίμακα 1:3 - αντίγραφο του Stonehenge στο πάρκο Family Park, στο Grand Rapids, Michigan.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Στους πρόποδες του Υμηττού

Bubble-Tea

Πλατεία Εσπερίδων